Simply marketing

Webbdesign

Välkommen till en personlig webbyrå med fokus på att stärka och utveckla just ditt varumärke. Här får du webbdesign med det lilla extra.

Anlita en webbdesigner med varumärkestänk

En webbsida är mer än en teknisk lösning, den ska spegla ert varumärke och attrahera rätt målgrupp. Välkommen att boka en kostnadsfri första rådgivning!

Rekommendationer

Tips för en bra hemsida!

Säljande text och bild

Köpta bilder från en bildbank är en kostnadseffektiv lösning, medan fotografering av personal och era produkter ökar kundernas förtroende. En säljande text handlar mycket om att anpassa texten till utrymmet och målgruppen. Välj om du vill leverera färdiga texter, få hjälp att säljanpassa dem eller skriva copy från grunden.

Sökmotoroptimering (SEO)

För att kunder ska hitta dig är det viktigt att sökmotoroptimera hemsidan. Sökmotoroptimering eller SEO som det också kallas handlar om att öka dina chanser att synas högt upp i sökresultatet på Google. Välj mellan en grundläggande sökmotoroptimering eller en mer avancerad.

Digital strategi

En webbsida med en genomtänkt strategi och tydliga mål ger bättre resultat. Tillsammans gör vi en grundläggande digital strategi för att identifiera vad som är viktigt att hemsidan innehåller och hur sidan ska leda kunderna dit.

Analysverktyg

Google Analytics hjälper dig ha koll på hur din webbsida presterar och hur den kan förbättras. Du får även möjlighet att spåra kunder för att rikta marknadsföring till dem i andra kanaler.

Tips för en bra hemsida!

Design som attraherar

Hemsidan ska spegla ert varumärke och locka rätt kunder. Vi utgår från er grafiska profil för att skapa en design som kunderna kan känna igen. Förutom varumärkets logotyp använder vi färger, typsnitt och bildspråk. Har ditt varumärke ingen grafisk profil så är det klokt att investera i det.

Sociala medier-koppling

Locka kunder att följa företagets sociala medier och låt sociala medier dra besökare till webbsidan. Med installering av en Facebook-pixel kan du följa kundernas flöde från Facebook och Instagram till din webbsida och använda statistiken för att annonsera mot målgruppen.

Prisexempel

Boka ett möte och berätta vad ni behöver. Sedan får ni ett prisförslag och en plan för genomförande.

Men vad kan en hemsida kosta ungefär? Relevant fråga! Här kommer några prisexempel:

1. Välj storlek och grundfunktioner

Webbsida Mini

TILL EXEMPEL:

Ca: 15 000 kr *

Webbsida Medel

TILL EXEMPEL:

CA: 35 000 kr *

Webbshop eller bokningssystem

TILL EXEMPEL:

FRÅN CA: 45 000 kr *

*En mer exakt prisuppgift fås efter första konsultation. Alla priser anges exkl. moms.

2. Välj smarta tillägg
Vanliga frågor

Absolut! Vi tar fram säljande och sökmotoroptimerad text och kan vid behov köpa bildmaterial eller genomföra en fotografering.

En grundläggande optimering rekommenderas starkt för att Google ska klassa er hemsida som relevant. Vi anpassar dina texter och rubriker så att de matchar det som ni tror att era kunder googlar på. Vi installerar också ett SEO-verktyg.

En avancerad sökmotoroptimering kan behövas om ditt företag är beroende av försäljningen online eller får merparten av sina leads via trafik via Google. Då är det klokt att lägga tid på att göra en ordentlig sökordsanalys där vi går igenom dina sökord tillsammans med statistik och göra en strategisk plan. Sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete men lönar sig, både genom att fler kunder hittar till er samt att ni får sänkta annonskostnader om ni annonserar på Google Ads.

Absolut,  ni får hjälpa att komma igång med annonsering via Google Ads för en engångskostnad. Vi kan även arbeta löpande med att optimera den vilket rekommenderas för bästa resultat.

Svar ja, absolut!

En responsiv hemsida är snygg och lättanvänd oavsett om kunden använder surfplatta, PC eller smartphone. Självklart är er nya hemsida responsiv!

WordPress är ett populärt verktyg för webbsidor. När vi adderar designverktyget Elementor kan vi bygga nästan vad som helst – utan kod och smidigt att uppdatera. Vill ni ha möjlighet att utveckla er hemsida i framtiden, kanske öppna webbshop eller uppdatera till ett bokningssystem? Då är detta ett perfekt alternativ. Ni äger sidan och väljer om ni vill flytta den till ett webhotell, annars erbjuder jag smidiga paket med både tekniskt underhåll och uppdatering av text och bild.

Inga konstigheter! Vi bokar en utbildning utifrån företagets förutsättningar och behov. Det är enkelt att göra uppdateringar av text och bild. Vill ni däremot utveckla hemsidan vidare, till exempel med nya sidor eller annan design är det bästa att ta hjälp av en expert på Elementor. 

En WordPress-sida behöver uppdateras löpande. Vill ni inte göra det själva så välj till ett servicepaket. Då ingår alla uppdateringar av WordPress, back-up och support av epostadresser. Vill ni även ha hjälp med uppdatering av text och bild finns ett sådant fördelaktigt paket.

Ni kan köpa det av valfri leverantör, men om ni är intresserade av att låta mig sköta service och uppdatering av hemsidan kan det vara smidigare att samla allt på samma ställe. Mina servrar finns i Sverige och är miljöcertifierade, vilket innebär att de drivs av 100 % förnyelsebar energi.

Intresserad av en webbsida?

Boka in ett möte så gör vi en plan för er nya webbsida.